Sex

Feest bij zus

Hallo ik ben Karel, 62 jaar oud (jong) getrouwd met een hele lieve vrouw, met als enig minpuntje dat het een vrijwel sexloos huwelijk is, zeker nadat mijn vrouw aan haar borsten geopereerd is heeft ze vrijwel geen zin meer in sex, dus ik sta al een jaar of 7 vrijwel droog (thuis dan). Ik heb het daar wel eens met mijn vrouw over gehad, en ze heeft gezegd, dat als je af en toe eens buiten de deur neukt wil ik het niet weten je doet maar.

Ik ga hier mij avontuurtjes dan ook beschrijven, en ik begin met het feest toen mijn zus 50 werd. Zelf was ik toen 55, ik beschrijf mezelf als een doorsnee man die vrijwel dagelijks aan sex denkt en het liefst minimaal 3 a 4 keer in de week sex heeft, maar ja dat zit er thuis niet in. Ik ben redelijk fors geschapen, al zeg ik het zelf mijn lul is best wel dik in omvang ik heb het eens opgemeten met zo,n slappe centimeter, en kwam tot 8 cm, en 21 cm lang, ik begin mijn verhalen waar het eigenlijk allemaal begonnen is bij een tuinfeest toen mijn zus 50 werd. Mijn zus is een heerlijke milf met ieterwat dikkere kont en een goede B-Cup, haar figuur is verder door een ringetje te halen. Ze is alleen een beetje een tutje, ze is getrouwd met een aan alcohol verslaafde kunstenaar, die naar later bleek haar op sex gebied niets te bieden had, en alleen geïnteresseerd was in zijn fles whisky.
Het avontuur begon op 30 juni zo,n 7 jaar geleden, we waren uitgenodigd op haar tuinfeest annex 50e verjaardag, het was hoog zomer en de zon had de hele dag al flink ons huid verkleurd, toe we s’middags op het punt stonden om naar mijn zus af te reizen, die toch snel zo,n 120 kilometer van ons af woonde, had mijn vrouw, mede door een aantal rose,s geen zin meer om weg te gaan, ik zij dat kan je toch niet maken, ze zij dan ga je toch lekker alleen ik heb geen zin meer, ik boek wel een hotel voor je dat is vlak bij je zus dan kan jij drinken en hoef je dat eind ook niet terug te rijden. Ik zij oke en ging mij douchen, en na een half uurtje zat ik in de auto onderweg naar mijn zus, in gedachte zat ik al op het feest om me heen te kijken of er wat te neuken viel, ik kreeg er spontaan een stijve lul van.