Sex

Een klein cafeetje

Waarom weet ik niet, maar dat is nu al sinds ik opgestaan ben dat ik zo ontzettend geil ben. Misschien is het omdat ik deze nacht droomde dat ik me door een man die ik niet kende liet neuken. Ik kan gewoon aan niets anders denken dan dat ik de eerste beste man zou neuken. In gedachte voel ik de handen van een man die gans mijn lichaam betasten en strelen over mijn kutje.

Mijn man is voor een week weg voor het werk dus op hem hoef ik echt niet te rekenen om mijn honger naar seks te stillen.

Om me wat te kalmeren besluit ik dan maar wat te gaan winkelen in de hoop dat dat mijn zinnen zal verzetten. Ik loop de winkels af en koop hier en daar een paar dingen die ik leuk vind.

Van al dat shoppen heb ik dorst gekregen, ik kom voorbij een bruin cafeetje en besluit daar dan maar een cola of zo te drinken. Aan de toog zitten een paar mannen en wat koppels aan de tafeltjes echt een doodgewoon een beetje ouderwets café, en ik besluit maar aan de toog te gaan zitten.

Ik bestel mijn cola en hoef niet lang te wachten tot de man naast me, me aanspreekt. Wel mevrouwtje ik heb je hier nog nooit gezien. Nee, ik ben hier ook nog nooit geweest, antwoord ik. Het is hier toch wel een leuke zaak hoor, vooral ’s avonds als het dag cliënteel naar huis is, zegt hij. O ja, wat is er dan wel zo anders aan ’s avonds, vraag ik. Wel ’s avonds is het meer een ontmoeting plaats waar dames leuke mannen zoeken. O, is dat zo, antwoord ik. Ja dan word er ook een dansvloertje vrij gemaakt, je moet maar eens langskomen, zegt de man.

Er word nog wat over algemeenheden gesproken en ik vertrek terug naar huis.

’s Avonds zit ik voor de tv naar een of ander programma te kijken, maar ik ben er met mijn gedachte niet bij, het gesprek van deze namiddag in dat cafeetje blijft door mijn hoofd spelen. Eigenlijk zou het dus ’s avonds daar misschien wel warm aan toe gaan in dat kleine cafeetje. Hoe meer ik eraan denk hoe sneller mijn vinger over mijn nat kutje streelt. Ik twijfel heel erg, zou ik daar nu naartoe gaan of zou ik verstandig zijn en braaf thuis blijven.