Sex

De verbouwing

Ik ben al een poosje bezig met een verbouwing bij een wat oudere vrouw. Ze wil haar badkamer, een slaapkamer en de zolder opgeknapt hebben. De vrouw kent mij via een vriendin van haar waar ik ook een kleine verbouwing heb uitgevoerd. Ze heeft mij uitgenodigd om te komen kijken en te zien of we het eens kunnen worden over de prijs. De klus is vrij groot, ik heb al snel gezien dat het een aantal weken werk zal zijn. Ik doe het in mijn vrije tijd, zo verdien ik wat geld extra om met mijn motor mooie tochten te maken. Als ik het huis gezien heb en een paar tekeningen heb gemaakt van de verbouwing, zoals zij het wil hebben. Zijn wij het snel eens over de prijs. Ik krijg een sleutel van haar huis want zij is vaak niet thuis als ik kan werken.

De vrouw, Amanda zoals ze zich heeft voorgesteld, is de zestig gepasseerd maar ziet er nog goed uit. Ze is wat gezet, heeft grote borsten, tijdens de verbouwing heb ik al eens een blik kunnen werpen in haar bloes, ik zag dat er heel wat vlees in de grote bh zit. Haar billen zijn lekker rond, ze heeft een heel vrolijke uitstraling en lacht bijna altijd. Haar haren zijn erg lang, als het los hangt komt het tot halverwege haar rug. Ze heeft donkere ogen die soms heel ver door mij heen prikken. Tijdens mijn werk in het huis dwalen mijn gedachten soms met haar naar de slaapkamer waar wij dan mooie spelletje doen. In werkelijkheid blijft het bij een gedachte. Amanda is kritisch, soms moet ik dingen veranderen omdat het niet helemaal is zoals zij het wil. Dat maakt niet uit want de klant blijft koning.

Als ik in de slaapkamer bezig ben gaat de deur van de badkamer naast de slaapkamer open. De stilte in huis gaf mij het idee dat Amanda niet thuis was. Deze dag heb ik vrij en wil een lekker stukje opschieten met de verbouwing. De zomer zit eraan te komen, dan klus ik bijna nooit omdat ik dan lekker op de motor zit. Tussen de slaapkamer en de badkamer heb ik een nieuwe wand gezet die nog niet helemaal klaar is, eerst moet ik in de slaapkamer verschillende dingen afmaken voor ik die wand kan sluiten.

Mijn nieuwsgierigheid wint het al snel, ik draai mij naar de kleine opening in de wand. In de badkamer, die al ver gevorderd is, zie ik Amanda in haar ondergoed voor de spiegel staan. Het is een grote witte onderbroek die haar billen bedekt, de borsten zitten verstopt in een witte bh. Mijn hoofd leg ik dichter tegen de muur en zie dat ze bezig is met haar tanden. Even later gaat de waterkraan uit en legt zij de tandenborstel weg. Langzaam draait zij zich om en maakt de bh los. Met een korte ruk doet zij hem af en gooit hem in de wasmand. Haar handen glijden langs haar lichaam en trekken de witte onderbroek mee naar beneden. Zoals zij nu staat kan Ik niets van haar zien. De vreemde situatie bezorgt mij een langzaam hard wordende pik. De onderbroek verdwijnt ook in de wasmand, dan draait Amanda zich om, ik krijg een riant uitzicht op haar machtige billen, mijn lul wordt direct hard in mijn broek en drukt pijnlijk tegen de rits.